NORDVESTFALSTER PASTORAT

Velkommen til Nordvestfalster pastorat og sogn. Et pastorat, der omkranses af Guldborgsund i vest og Storstrømmen i nord og med 2 broer, som bindeled til de nærliggende øer. 1 sogn med 6 kirker. 6 fantastiske kirker med hver sit særpræg. Klik her og læs mere om vore spændende kirker.

6 kirker – vidt forskellige – herlige steder at besøge som kirkegænger eller turist. smiley

Hvis man ønsker kirkebil til vore gudstjenester eller arrangementer og bor i Nordvestfalster pastorat, så kan man ringe til Bjarnes taxi på tlf. 54 43 55 24 dagen i forvejen, helst inden kl. 10.

AKTUELT FRA PRÆSTERNE

Dåb i en corona-tid

Kære nybagte forældre,

De skærpede corona-regler med et forsamlingsloft på kun 5 personer, kan gøre det svært at holde dåbsfest. I kirkerne må vi for tiden kun være et begrænset antal gæster og derfor kan det være svært at holde en stor fest. Dåben kan udskydes lidt. Og skulle barnets 6 måneds alder nærme sig, så kan I vælge at navngive jeres barn og døbe det senere, når restriktionerne lempes. Denne mulighed er også åben for dem, der allerede har navngivet sit barn. I er altid velkommen til at kontakte præsterne og høre om mulighederne i en corona-tid.

Kirkeministeriet har udmeldt skærpede restriktioner. Arealkrav er blevet øget til 7,5 m2 per kirkegænger. Gudstjenesterne og kirkelige handlinger må ikke vare mere end 30 minutter. Der er ikke fællessang. Der er ikke altergang. Det betyder at vi må maks tillade følgende antal kirkegængere i kirkerne:

Nr. Vedby: 32

Brarup: 26

Vålse: 24

Kippinge: 22

Stadager: 20

Gyldenbjerg: 18

Afstandskrav mellem kirkegængerne skal være minimum 2 meter. (Familier undtaget)

Dette gælder foreløbig til og med den 7. februar. Kan dog blive forlænget. Hold dig opdateret. 

Matine i Gyldenbjerg den 24. januar aflyst

Eftermiddagsmatinéen i Gyldenbjerg den 24. januar kl. 14 er vi desværre nødt til at aflyse, grundet situationen med skærpede regler

VEDRØRENDE KØREKORTSAPP

Vi gør opmærksom på, at der på kirkekontoret i Nordvestfalster sogn ikke accepteres den nye kørekortsapp som billedlegitimation.
Derfor må vi bede dig om at bruge en anden legitimation med billede.


Kontakt os

  • Nordvestfalster Pastorat
  • Find adresser, tlf.numre og mailadresser i menuen under Kontakt

  • Tlf:
  • Email: info@nvfp.dk
 

Sociale links